Catalog produse
Marci produse

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizarea site-ului crosetel.com


Site-ul crosetel.com este operat de societatea CROSETEL SRL, cu sediul in Mun. Cluj-Napoca, Str. Branului, Nr. 13, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/4159/2018. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului crosetel.com isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.


Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului
Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii  inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si crosetel.com sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Administratorul Crosetel SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente. Atentie: fotografiiile au caracter informativ , pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard si culorile pot sa difere in functie de setarile monitorului.


Frauda
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. crosetel.com,nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.


Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului crosetel.com, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna. Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul  societatii CROSETE SRL, sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, inconformitate cu legile romane in vigoare.


Disponibilitatea serviciului
Administratorul CROSETEL SRL, isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului crosetel.com  in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.


 LIVRAREA PRODUSELOR
Orarul magazinului online este : de luni pana vineri intre orele 10 - 16
Comenzile primite în acest interval vor fi prelucrate în ziua imediat următoare. Comenzile primite sâmbătă și duminica, sau în zilele de sărbători legale vor fi prelucrate imediat în prima zi lucrătoare.
firmele de curierat și pot fi achitate  la expediție (O comanda nu poate fi livrata pana când aceasta nu a fost confirmata telefonic/email.
Costurile de transport pot varia în funcție de destinație, de greutatea și mărimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de către situație în care costurile de transport se vor adăuga la valoarea facturii.
TAXA DE LIVRARE
Taxa de livrare standard este de 25 lei (TVA inclus) pentru colete de pana in 5kg.
Taxa de livrare pentru colete > 5kg, depinde de greutatea coletului(kg) și totodată de câți km sunt între furnizor și client (dacă sunt km exteriori, dacă clientul are contract cu curieratul). Km exteriori reprezintă distanta dintre orașele in care CURIERUL are sediu și cele în care nu are sediu (arie de acoperire pentru livrare produse). În legătura cu valoarea finala a transportului veți fi contactat de un operator de la firma noastră înainte ca marfa să fie livrată.
În cazul în care comenzile lansate pe site nu sunt finalizate în maximum trei (3) zile lucrătoare de la confirmarea comenzii telefonic de catre un operator al nostru, acestea se consideră anulate.
 
MODALITĂȚI DE PLATĂ
 
Plata se poate face:
- în numerar, la livrare (sistem ramburs).
- prin bancă: daca preferați aceasta modalitate de plată, va rugam să ne anunțați; un reprezentant al subscrisei se va ocupa de toate detaliile (factura proformă, confirmare plată etc.) astfel încât comanda dvs. să fie livrată în cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor în contul nostru. Confirmarea plătii poate dura între 24 si 72 de ore,
 
 

spacer
Website detinut de CROSETEL S.R.L., CIF: 39884255, Reg.Com: J12/4159/2018

crosetel.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.